Gå direkt till innehåll
Linn Svahn, Johan Häggström och Ebba Andersson.
Linn Svahn, Johan Häggström och Ebba Andersson.

Pressmeddelande -

Actemium Sverige förlänger samarbetet med längdlandslaget till år 2024

Ett år har gått med Actemium som partner till längdlandslaget. Helt klart ett annorlunda år. Därför är det ett glädjande besked för både längdlandslaget och Actemium, som nu väljer att förlänga samarbetet i ytterligare tre säsonger.

– Vi värdesätter hur Actemium Sverige vägleder sina kunder i deras utveckling för en bättre värld på ett hållbart, säkert och effektivt sätt, säger Malin Westhed marknadschef på Svenska Skidförbundet, längd. Vi har fått en bra start på samarbetet trots alla prövningar i världen. Det ska bli både spännande och inspirerande att jobba med Actemium när förutsättningarna blir bättre, fortsätter Westhed.

Efter ett första samarbetsår, som kantats av Covid-19 och tillhörande restriktioner, väljer nu Actemium att förlänga samarbetet med längdlandslaget för ytterligare tre säsonger. Genom samarbetet ges Actemium fortsatt möjlighet att utveckla och stärka sin marknadsposition som ett av Sveriges främsta och hållbara industriella varumärken.

– Genom samarbetet med längdlandslaget får vi ner kraften i vår varumärkesstrategi. Vi ges chansen att på ett långsiktigt sätt visa både oss själva och varandra att vi är en stabil aktör i den pågående energiomställningen och att vi satsar framåt, säger Daniel Stahre, kommunikationsansvarig på Actemium.

– Vi vill göra skillnad för att fler barn och unga ska komma i kontakt med skidåkning och idrott genom skidförbundets nuvarande ungdomsarbete och samtidigt stötta våra elitåkare. Vi vet att samarbetet kan bidra till en ökad intern sammanhållning och uppmuntran av friskvård och hälsosamma vanor i alla dess former, såväl inom Actemiums industrinätverk som i hela Sverige, säger Robert Persson, affärsenhetschef inom Actemium.

– Actemium har både vilja och kapacitet att göra skillnad. Det kommer bli spännande aktiveringsmöjligheter framöver där vi kommer sätta både hållbarhet och folkhälsa i fokus, avslutar Malin Westhed.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Vi vägleder våra kunder i deras utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt. 

Vi är ett av Sveriges största varumärken inom automations- och elteknik specialiserade på hållbara och säkra totalåtaganden inom el och instrumentation. 

Med industriell precision arbetar vi i huvudsak med industrikunder inom hela värdekedjan av el- och automation. Vi utför även komplexa entreprenader inom andra segment där vår expertis efterfrågas.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

Kontakter

Anita Kastö

Anita Kastö

Presskontakt Kommunikationschef VINCI VINCI Energies Nordic VINCI Energies Nordic Actemium Sverige

Relaterat innehåll

Vår styrka – stora resurser, god teknisk kompetens och lokal förankring.

Vi på Actemium erbjuder hållbara och säkra totalåtaganden inom el- och automation. Vi vägleder våra kunder i deras utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt.

Med hög industriell precision utför vi elektriska installationer och instrumentation såväl som avancerade automationslösningar. Tack vare vårt breda nätverk av specialister tar vi oss an omfattande projekt och totalentreprenader.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

Actemium

Knipplekullen 11
417 05 Göteborg
Sverige