Gå direkt till innehåll
Actemium stärker sin position i Sverige – öppnar ny enhet i Helsingborg

Pressmeddelande -

Actemium stärker sin position i Sverige – öppnar ny enhet i Helsingborg

1 januari växer Actemium på den svenska marknaden. Då öppnar en ny Actemium-enhet i Helsingborg. Enheten blir en del av vår långsiktiga satsning i regionen.

Actemium levererar totallösningar inom el, instrument och service främst mot industri- och infrastruktur.

Actemium är VINCI Energies globala varumärke för industri. I regionen syd samarbetar vi redan i gemensamma projekt. Det är därför ett naturligt steg att vi nu öppnar en enhet för Actemium i regionen, där vi ser en fortsatt tillväxt av tjänster inom ramen för Actemiums expertis,” säger Marcus Larsson, varumärkesansvarig för Actemium Sverige.

”Actemium stärker vår verksamhet i Helsingborg ytterligare då vi kan erbjuda våra kunder mer kompletta helhetslösningar inom installationstjänster. Nu får vi även tillgång till ett omfattande industrinätverk och vi kan tillsammans erbjuda fler och bredare kompentenser. Detta gör att vi kan ta större och mer komplexa projekt i framtiden,” menar Jim Amareus, Regionchef Syd VINCI Energies.

Den nya Actemium-enheten i Helsingborg öppnar den 1 januari 2024.

Actemium en av Sveriges största installatörer inom elteknik, automation och instrumentering. Varumärket ingår i ett globalt nätverk med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter i 41 länder. Actemium är en del av den globala koncernen VINCI Energies, som är en del av VINCI Group med över 220 000 anställda i 120 länder.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi vägleder våra kunder i deras utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt. 

Vi är ett av Sveriges största varumärken inom automations- och elteknik specialiserade på hållbara och säkra totalåtaganden inom el och instrumentation. 

Med industriell precision arbetar vi i huvudsak med industrikunder inom hela värdekedjan av el- och automation. Vi utför även komplexa entreprenader inom andra segment där vår expertis efterfrågas.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

Kontakter

Anita Kastö

Anita Kastö

Presskontakt Kommunikationschef VINCI VINCI Energies Nordic VINCI Energies Nordic Actemium Sverige

Vår styrka – stora resurser, god teknisk kompetens och lokal förankring.

Vi på Actemium erbjuder hållbara och säkra totalåtaganden inom el- och automation. Vi vägleder våra kunder i deras utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt.

Med hög industriell precision utför vi elektriska installationer och instrumentation såväl som avancerade automationslösningar. Tack vare vårt breda nätverk av specialister tar vi oss an omfattande projekt och totalentreprenader.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

Actemium
Knipplekullen 11
417 05 Göteborg
Sverige