Gå direkt till innehåll
Swedish Matchs fabrik i Göteborg, där Actemium kommer utföra arbetet på anläggningens vätska och flavour-beskickning.  Foto: Swedish Match
Swedish Matchs fabrik i Göteborg, där Actemium kommer utföra arbetet på anläggningens vätska och flavour-beskickning. Foto: Swedish Match

Nyhet -

Actemium tar hjälp av industrinätverket för uppdatering på Swedish Matchs anläggning

Swedish Match i Göteborg har gett Actemium Engineering förtroendet att hantera uppdateringen av anläggningens vätska och flavour-beskickning. I projektet har Actemium Engineering tagit hjälp av industrinätverket och samarbetar med kompetens från Actemium Electro.

Swedish Match processanläggning, som hanterar vätska och flavour-beskickning, är föråldrad och behöver ersättas. Målet är att samtidigt förbättra noggrannheten i doseringarna och kvalitetssäkra processen för framtiden.

Actemium har varit leverantör till Swedish Match i många år. Vi är därför extra stolta över det fortsatta förtroendet i detta projekt, där vi hanterar totalansvaret för el och styr-delen. Vårt återkommande samarbete gynnar båda parter då vi vet vad kunden förväntar sig och vilka krav som finns. Långsiktiga kundrelationer är något som vi på Actemium eftersträvar”, säger Villiam Pavic, avdelningschef på Actemium Engineering.

I projektet utför Actemium Engineering all elkonstruktion, programmering, driftsättning och projektledning. Actemium Electro kommer att utföra skåpsbyggnation och el/pneumatikinstallation i projektet.

”Tack vare kompetensen inom vårt svenska industrinätverk* kan vi hitta expertkunskapen inom nätverket och på så vis erbjuda effektiva och skräddarsydda helhetslösningar, säger Marcus Larsson, varumärkesansvarig för Actemium Sverige.

Projektet startar omgående och ska vara färdigställt till årsskiftet 2023/2024.

*Actemiums industrinätverk i Sverige består idag av 13 affärsenheter och är samtidigt en del av ett internationellt nätverk av över 400 affärsenheter. Våra affärsenheter finns förutom i Sverige i över 42 länder runt om i världen. Våra 250 medarbetare i Sverige ingår i ett nätverk med över 22,000 medarbetare över hela världen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anita Kastö

Anita Kastö

Presskontakt Kommunikationschef VINCI VINCI Energies Nordic VINCI Energies Nordic Actemium Sverige

Vår styrka – stora resurser, god teknisk kompetens och lokal förankring.

Vi på Actemium erbjuder hållbara och säkra totalåtaganden inom el- och automation. Vi vägleder våra kunder i deras utveckling för en bättre värld - på ett hållbart, säkert och effektivt sätt.

Med hög industriell precision utför vi elektriska installationer och instrumentation såväl som avancerade automationslösningar. Tack vare vårt breda nätverk av specialister tar vi oss an omfattande projekt och totalentreprenader.

Actemium ingår i den franska koncernen VINCI Energies, med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter globalt.

Actemium
Knipplekullen 11
417 05 Göteborg
Sverige